Ajankohtaista

Uusi toimintakausi alkaa ensi viikolla 21.8.

Lippukunta aloittaa syyskauden ensi viikon maanantaina 21.8. klo 17-19 kolollamme eli Korvenkylän seurakuntakodin takapihalla. Jos paikka on uusille vieras, kolon osoite paikalle suunnistamista varten on Harmaakalliontie 2. 

Illan ohjelmassa on tulevan syksyn suunnittelua ja tiedottamista, leikkejä ja ennenkaikkea lettuja. 

Toivotamme kaikki uudet, vanhat ja mahdollisesti partiosta kiinnostuneet mukaan! 

Nähdään kololla!

Pirkan kilvan ilmoittautuminen on käynnissä

Lippukunta järjestää yhdessä Kouvolan Salpasirkkojen kanssa syys-PT Pirkan Kilvan. Pirkan Kilpa kisataan 9.-10.9. Korvenkylän maastoissa. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä ja päättyy 28.8. Lisätietoja kilpailusta sekä linkki ilmoittautumiseen kilpailun omalta sivulta osoitteesta www.pirkankilpa.com.

Ilmoittautuminen jouluretkelle on parhaillaan menossa - älä nuku onnesi ohi!

Joulukuun kohokohta on tietenkin lippukunnan perinteinen jouluretki, joka on tänäkin vuonna joulukuun toisena viikonloppuna Retsolassa Ruokolahden Soinilan kylässä. Retki aloitetaan koko lippukunnan voimin perjantaina 9.12. Retki päätetään sunnuntaina 11.12. uusien partiolaisten ja ikäkauttaan vaihtaneiden lupauksenannolla. 

Lisätietoja sisältävä retkilappu on jaossa kololla. Myös retken johtaja Olli Ahvo antaa mielellään lisätietoja. Ollin tavoittaa puhelimitse numerosta 050-5500279 tai sähköpostitse olli.ahvo(a)outlook.com.    

Ilmoittautuminen retkelle on parhaillaan käynnissä. Oman paikkasi joulun starttaavalle jouluretkelle lunastat helposti klikkaamalla itsesi tai lapsesi mukaan kuksassa 8.12. mennessä.

Syyskokous 27.11.

Tervetuloa Korven Vaeltajat ry:n syyskokoukseen sunnuntaina 27.11.2016 kello 14:00 lippukunnan kololle (Harmaakalliontie 2, 55300 Rauha).

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan
lippukunnalle lippukunnanjohtaja ja hallitus. Esityslista nähtävissä kololla ja johtajistolle Google Drivessä.

Tervetuloa kokoukseen!

Syysretki 28.10.-30.10.2016

Syksy on taas edennyt pitkälle ja nyt on myös aika Korven Vaeltajien perinteisen syysretken. Joten kaikki mukaan viettämään ratkiriemukas viikonloppu Roisoon!

Retkelle saa osallistua myös lapsien ja nuorien lisäksi heidän huoltajansa.

Tavallinen retkilappu jossa tarvittavat tiedot tulee kotiin lasten mukana jos näin ei kuitenkaan syystä tai toisesta käy niin lisätietoa saa retken johtajalta numerosta 0504328741 tai s.postin kautta eero.pellinen [ät] gmail.com ...

Muistakaa myös värikäs vaatetus näin syksyisin muita metsässä liikkujia ajatellen.

Ilmoittautuminen tapahtuu kokonaan sähköisesti Kuksan kautta.

Linkki ilmoittautumiseen: 

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=12462

 

 

Uusi toimintakausi alkaa 29.8.

Koulut ovat alkaneet, arki asettunut uomiinsa ja puissa lehdet alkaneet kellastua. Varmat merkit uuden partiosyksyn aloittamiselle!

Korven Vaeltajat aloittavat uuden partiosyksyn ensi viikon maanantaina 29.8. klo 18 lippukunnan kololla Korvenkylän seurakuntakodin alakerrassa. 

Aloituskokouksessa sovitaan tulevan talven askelmerkit eli kokousajat ja ryhmien kokoonpanot. Jos et pääse paikalle maanantaina, mukaan voi hyvin tulla myös pitkin syksyä ja talvea. 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan myös uudet aikuiset. Aikuisetkaan eivät tarvitse aiempaa partiotaustaa, vaan mukaan voi tulla myös aivan uutenakin. Kanssamme opit kyllä kaiken tarvittavan yhdessä tehden! Partio on hauska ja paljon tarjoava harrastus myös aikuisille!

Tervetuloa mukaan!

Kesällä retkeillään yhdessä 7 muun lippukunnan kanssa

alueretken mainosHeinäkuun alussa retkeilemme koko Saimaan kanavan pohjoispuolen alueen lippukuntien kanssa yhdessä Hepohiekalla. Mukana retkellä on siis 8 lippukuntaa ja arviolta 140 sudenpentua ja seikkailijaa. Retki on mainio mahdollisuus saada uusia kavereita naapurilippukunnista ja Roihulle lähtijät pääsevät jo tutustumaan leirilippukunnan muihin jäseniin. 

Retken ohjelma on suunnattu pääasiassa sudenpennuille ja seikkailijoille, jotka eivät pääse vielä mukaan tämän kesän suurleirille Roihulle. Toki retkelle ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta - hauskaa on luvassa! Sudenpennut pääsevät puuhaamaan partion parhaita paloja. Seikkailijat ratkovat yhteistuumin kutkuttavaa mysteeriä. Iltaisin istutaan yhteisen iltanuotion ääreen. Tarpojat osallistuvat seikkailijoiden mysteerin luomiseen ja viettävät yhteistä aikaa muiden tarpojien kanssa. 

Retki järjestetään 1.-3.7. Hepohiekalla. Retken hinta on 40 €, joka sisältää bussikuljetukset sinne ja takaisin. 

Ilmoittautuminen retkelle on nyt alkanut! Ilmoittaudu mukaan retkelle Kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10188  toukokuun loppuun mennessä. 

Tule mukaan nauttimaan kesän kuumimmasta partioviikonlopusta!

Liitetiedostot: 

Yhteisvastuutempaus ystävänpäivänä 14.2.

Korven Vaeltajat tempaisevat sunnuntaina 14.2. yhdessä Joutsenon keskustan lippukuntien kanssa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tempaus järjestetään sunnuntaina 14.2. klo 12-15 Joutsenon torilla. 

Tarjolla on maukasta hernerokkaa, jonka tuotot menevät Yhteisvastuukeräykselle. 

Yhteisvastuukeräyksellä ehkäistään nuorten syrjäytymistä niin Suomessa kuin Ugandassakin. Keräysvarat ohjataan Ugandassa Kirkon ulkomaanavun kautta ammattikoulun perustamiseen. Koulussa voidaan opettaa kaikkein heikoimmassa asemassa oleville nuorille ammatti, joka tarjoaa tulevaisuudessa toimeentulon. Suomessa nuorten syrjäytymistä ehkäistään Suomen Partiolaisten kautta. Keräysvaroin toteutetaan erilaisia projekteja, joilla mahdollistetaan partiotoimintaan osallistuminen syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille.

Tule mukaan tekemään hyvää! Nähdän torilla! 

Partiotoiminta alkaa tänään

Joululomat on vietetty ja palattu koulutyön pariin. Niinpä partiotoimintakin palaa arkirytmiin. Tänään maanantaina 11.1. klo 18 aloitetaan toimintaa yhdessä koko lippukunnan voimin. Tervetuloa mukaan vaihtamaan kuulumiset. 

Jokaisella ryhmällä on mahdollisuus sopia kevään kokoontumisaikataulusta tänään kololla. Jokaisen ryhmän johtaja myös päättää itsenäisesti, pitääkö ryhmä tällä viikolla normaalisti myös ryhmän oma kokous vai aloittaako ryhmä varsinaiset kokoukset vasta ensi viikolla. Tule siis kololle tänään tai tarkista asia ryhmäsi johtajalta! 

Mukavaa talvista viikkoa!

Infoa jouluretkestä!

Jouluretkeen on enää neljä yötä, joten on korkea aika laittaa viimeiset tiedot retkestä.

Perjantaina kokoonnutaan kolon pihalle viimeistään klo 18. Tässä pakataan Retsolaan lähtevät autot täyteen tavaraa ja lapsia, ettei kaikkien tarvitse ajaa leiripaikalle asti, jonne matkaa kertyy yli 40 km suuntaansa. Kololta lähdemme yhdessä kohti Retsolaa, jonka osoite on Soinilanlahdentie 30, Äitsaari. Tarkempi ajo-ohje löytyy alta.

 

Pakkausohjeita:

Huomioithan, että lapsen on hyvä pakata itse kassinsa, jotta hän myös löytää sieltä tarvittavat tavarat itse.

Retkellä tarvitaan:

 • Makuupussi ja tyynyliina

 • Yöpaita ja unilelu

 • Taskulamppu tai otsalappu ja varaparistot

 • Puukko

 • Saappaat, kosteutta kestävät ulkovaatteet

 • Useat villasukat, vaihtosukat ja hanskat

 • Riittävästi vaihtovaatteita

 • Sisäkengät tai -tossut

 • Ruokailuvälineet (lusikka, haarukka, veitsi sekä muovinen syvä lautanen ja muki kangaspussissa)

 • Saunomisvälineet

 • Hammasharja ja -tahna

 • Vähän naposteltavaa “leffailtaan”

 • Partiohuivi ja virallinen partioasu. Jos tällaista ei ole, käy tummansininen paita

 • Pariton sukka ja mahdollisesti kierrätykseen joutava t-paita askarteluja varten

 • Ompeluneula

HUOM! Nimeäthän kaikki varusteet, sillä retkellä on paljon lapsia ja tavarat menevät helposti hukkaan ja sekaisin.

Puhelin ei ole retkellä tarpeen ja on alttiina kastumiselle, rikkoutumiselle ja herättelee usein myös koti-ikävää. Johtajien puhelimesta saa tarvittaessa soittaa kotiin ja vanhemmat saavat myös yhteyden leirilläisiin tätä kautta. Retken johtajan tavoittaa numerosta 050 437 2004.

 

Sunnuntaina kaikki vanhemmat ja perheet ovat tervetulleita lupauksenantotilaisuuteen klo 13, jonka jälkeen suuntaamme kotiin.

 

Ajo-ohje:
Retsolan osoite on Soinilanlahdentie 30, 56140 Äitsaari. Retsola sijaitsee Ruokolahden kunnan alueella. Imatran pohjoispuolelta käännytään tielle 62 ”Mikkeli/Puumala/Ruokolahti”, n. 400 m jälkeen käännytään vasemmalle Karjalantielle 160 ”Stora Enso” ja n. 600 m jälkeen oikealle Patotielle ”Äitsaari/Salosaari/Stora Enso”. Ohitetaan Stora Enson tehtaat ja jatketaan suoraan Kaljaniementietä, Salosaarentietä ja Äitsaaren tietä yhteensä n. 27 km. Soinilanlahdentie on vasemmalle melko metsäisessä kohdassa. Tie sivuuttaa autiotalon pihapiirin, älä käänny oikealle Mullosniementielle. Retsolan pihaan ajetaan korkean kuusiaidan portista.

 

Perjantaina nähdään!!

 

Sivut

Subscribe to Korven Vaeltajat - Ajankohtaista