Sisuryhmä Värikkäät Papukaijat

Lippukunnassamme on aloittanut toimintansa sisuryhmä Värikkäät Papukaijat.

Sisupartiolaisia ovat lapset ja nuoret jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa vamman tai pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden takia. Sisutoiminnassa on ohjaajia enemmän kuin muissa ryhmissä ja tarvitaan aikuisen tukea. Partio-ohjelmaa sovelletaan osanottajien tarpeiden mukaan.

Värikkäissä Papukaijoissa seikkailee tällä hetkellä 3 nuorta ja innokkaita lapsia ja nuoria otetaan ryhmään mukaan pitkin syksyä! 

Toiminnasta vastaavat Iina Sorsa (0400 317947), Lotta Pellinen, Mari Kallio sekä samoajaryhmä Mettän Miehet.

Syyskaudella kokoonnutaan seuraavasti: 1.10, 29.10, 5.11, 12.11, 26.11, 10.12

Kommentit

Ulla Jerkku kirjoitti 12.10.2012 klo 22:36

Hienoa kuulla, että Korvenkylässä on aktiivista partiotoimintaa! Olin itsekin pienenä naisena Jämäskosken Jäniksissä. Siellä olin jo sudenpennuissa ja sitten myös vartionjohtaja. Vanhempana olen sitten muuttanut Rauhaan ja partioharrastus jäi. Minulla on 6-vuotias, vaikeasti CP-vammainen poika.

Juho Pellinen kirjoitti 17.10.2012 klo 22:47

Kiitoksia kommentistasi Ulla!

Ja mukava kuulla että kylällä piilee partiolaisia jotka eivät vielä ole lippukunnan toiminnassa :)

Aktiivisena pyrimme toiminnan pitämäänkin ja ennenkaikkea laadukkaana. Sikäli kun intoa ja halukkuutta löytyy, saa toimintaamme tulla tutustumaankin tai vaikka käymään kokouksissa paikanpäällä! Lippukuntamme ottaa ilomielin mukaan toimintaan myös lasten vanhempia ja muita aikuisia, lisätietoja saapi allekirjottaneelta tai yhteyshenkilö Iina Sorsalta.

- Juho Pellinen, lpkj

Lisää uusi kommentti