Kämpän talkoot 29.06.-01.07.2012

Parin päivän mittaisissa talkoissa saatiin tällä kertaa tehtyä hommia jopa yllättävän tehokkaasti, olihan paikalla lippukunnan nykyinen terävin kärki. Itikoista nauttien ja paukamoita raapien saatiin aikaiseksi mm. seuraavaa;

  • Mutterin katossa on nyt kaikki vanerit kiinni. Enää puuttuu sahaus ja huovitus. Laveria varten kannettiin levyt valmiiksi kärrystä paikalle.
  • Vedet eivät enää tipu katolta (toivottavasti) suoraan niskaan, sillä ränni on jälleen paikallaan. Tällä kertaa tukevasti ruuveilla. Sateita odotellessa, jotta rännin kaato päästään kunnolla testaamaan.
  • Puita. Puita! Niitä tuli lauantaina tehtyä varsin reilusti. Halottuja ja pinottuja arviolta 4-6 mottia ja sahattuja, mutta halkomista odottavia on toiset mokomat viereisessä pinossa. Kelpaa muutaman talven verran taas retkeillä ja lämmitellä.

Talkoissa tuli jälleen kerran myös syötyä hyvin ja jo lähes perinteeksi muodostunut telttasauna lämpesi jälleen lauantai- iltana. Nukkumaan päästiin mukavan raikkaana ja sunnuntaiksi jäi enää paikkojen siivous.

ps. kämpälle vaihdettiin myös uudet lukot, joten vanhoilla avaimilla ei enää sisään pääse. Avaimen saa lainaan allekirjoittaneelta.

 Katso kuvia galleriasta

/mika