Talviretki 9.-11.3.

Korven Vaeltajat retkeilee maaliskuun alussa olympialaisten hengessä. 

Lisätietoja ja laput tulee jakoon piakkoin!

Itsenäisyyspäivän tapahtumat

Itsenäisyyspäivä lähestyy kovaa vauhtia. Tänäkin vuonna osallistumme yhdessä klo 14 kukkalaistteen laskuun ja kynttilöiden sytytykseen Rauhan ahutausmaalla ja isompien voimin klo 15 Joutsenon keskustassa soihtukulkueeseen. 

Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista. 

Tervetuloa mukaan juhlistamaan itsenäisyyspäivää kanssamme!

Jäsenmaksusi maksamalla varmistat parhaat seikkailut myös ensivuodelle

Jäsenmaksulasku pitäisi olla saapunut jo jokakotiin ja ihan näinä päivinä sähköisiin postilaatikoihin kilahtaa myös muistutuslaskut. Nyt on oikein hyvä hetki maksaa jäsenmaksut vuodelle 2018, sillä parin viikon päästä kusti lähtee polkemaan jo paperisia maksumuistutuksia. 

Uusi toimintakausi alkaa ensi viikolla 21.8.

Lippukunta aloittaa syyskauden ensi viikon maanantaina 21.8. klo 17-19 kolollamme eli Korvenkylän seurakuntakodin takapihalla. Jos paikka on uusille vieras, kolon osoite paikalle suunnistamista varten on Harmaakalliontie 2. 

Illan ohjelmassa on tulevan syksyn suunnittelua ja tiedottamista, leikkejä ja ennenkaikkea lettuja. 

Toivotamme kaikki uudet, vanhat ja mahdollisesti partiosta kiinnostuneet mukaan! 

Nähdään kololla!

Pirkan kilvan ilmoittautuminen on käynnissä

Lippukunta järjestää yhdessä Kouvolan Salpasirkkojen kanssa syys-PT Pirkan Kilvan. Pirkan Kilpa kisataan 9.-10.9. Korvenkylän maastoissa. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä ja päättyy 28.8. Lisätietoja kilpailusta sekä linkki ilmoittautumiseen kilpailun omalta sivulta osoitteesta www.pirkankilpa.com.

Ilmoittautuminen jouluretkelle on parhaillaan menossa - älä nuku onnesi ohi!

Joulukuun kohokohta on tietenkin lippukunnan perinteinen jouluretki, joka on tänäkin vuonna joulukuun toisena viikonloppuna Retsolassa Ruokolahden Soinilan kylässä. Retki aloitetaan koko lippukunnan voimin perjantaina 9.12. Retki päätetään sunnuntaina 11.12. uusien partiolaisten ja ikäkauttaan vaihtaneiden lupauksenannolla. 

Syyskokous 27.11.

Tervetuloa Korven Vaeltajat ry:n syyskokoukseen sunnuntaina 27.11.2016 kello 14:00 lippukunnan kololle (Harmaakalliontie 2, 55300 Rauha).

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan
lippukunnalle lippukunnanjohtaja ja hallitus. Esityslista nähtävissä kololla ja johtajistolle Google Drivessä.

Tervetuloa kokoukseen!

Syysretki 28.10.-30.10.2016

Syksy on taas edennyt pitkälle ja nyt on myös aika Korven Vaeltajien perinteisen syysretken. Joten kaikki mukaan viettämään ratkiriemukas viikonloppu Roisoon!

Retkelle saa osallistua myös lapsien ja nuorien lisäksi heidän huoltajansa.

Tavallinen retkilappu jossa tarvittavat tiedot tulee kotiin lasten mukana jos näin ei kuitenkaan syystä tai toisesta käy niin lisätietoa saa retken johtajalta numerosta 0504328741 tai s.postin kautta eero.pellinen [ät] gmail.com ...

Muistakaa myös värikäs vaatetus näin syksyisin muita metsässä liikkujia ajatellen.

Uusi toimintakausi alkaa 29.8.

Koulut ovat alkaneet, arki asettunut uomiinsa ja puissa lehdet alkaneet kellastua. Varmat merkit uuden partiosyksyn aloittamiselle!

Korven Vaeltajat aloittavat uuden partiosyksyn ensi viikon maanantaina 29.8. klo 18 lippukunnan kololla Korvenkylän seurakuntakodin alakerrassa. 

Aloituskokouksessa sovitaan tulevan talven askelmerkit eli kokousajat ja ryhmien kokoonpanot. Jos et pääse paikalle maanantaina, mukaan voi hyvin tulla myös pitkin syksyä ja talvea. 

Kenen sukat, kenen lautanen?

Retkilapuissa lukee usein muistutus varusteiden nimeämisestä, eikä syyttä. Monesti isommat ja arvokkaammat esineet, kuten puukot tai makuupussit nimetään, mutta pienemmät ja arkipäiväisemmät esineet unohtuu nimikoida. Toiset ovat myös kunnostautuneet asiassa toisia paremmin.

Tavaroiden nimeämiselle on olemassa erittäin hyvä syy.

Teltan sekamelska

Teltassa näyttää nimittäin tältä.

Sivut

Subscribe to Korven Vaeltajat RSS