Ilmoittautuminen talven huikeimpaan seikkailuun on alkanut!

Etelä-Karjalan Partiolaisten huikea talvileiri Hepohiekalla Taipalsaaren Kyläniemessä järjestettään 27.2.-2.3.2016.  Tässä on siis ensitalven parast tapa viettää hiihtolomaa!

Kuura '16 on leiri, joka tarjoaa talvisia elämyksiä aina koiravaljakkoajeluista ja napakelkkakyydeistä hankidiscoon ja muihin upeisiin ohjelmiin. Kaikki seikkailijoista aikuisiin pääsevät nauttimaan leirin antimista ja talvisesta Hepohiekasta koko leirin ajan. Sudenpennut pääsevät seikkailmaan ja mukaan hauskanpitoon sunnuntaipäivän 28.2. ajaksi. 

Leirille matkataan bussilla yhdessä muiden leiriläisten kanssa. Ilmoittautuessasi leirille pääset valitsemaan pysäkin, jolta haluat nousta kyytiin. Vaihtoehtoina ovat Joutsenon bussiseisake ja Imatran matkakeskus. Valtaosa lippukunnasta nousee kyytiin Imatralta, mutta halutessasi voit hyvin myös nousta kyytiin Joutsenosta jos se on sinulle helpompaa. Bussimatka sisältyy tapahtuman hintaan.

Ilmoittautuessasi pääset myös tilaamaan leirituotteita. Tarjolla on Kuura '16 BUFF-huivi hintaan 25 €, Kuura '16 pipo hintaan 10 € ja Kuura '16 termosmuki hintaan 15 €. Lisää leirituotteita saattaa tulla lähempänä leiriä. 

Leirin hinta seikkailijoilta ja tarpojilta on 100 €, ja sudenpennuilta 20 €. Leirimaksu tarjoaa bussikyydin lisäksi herkulliset ja ravitsevat ruuat, jotka loihtii kokenut retkikokkien joukko. Ohjelmaa on laidasta laitaan, eikä se varmasti jätä ketään kylmäksi. Ja kylmyydestä puheen ollen: halkoja on varattu niin paljon, että teltoissa riittää lämpöä!

Leirille odotetaan noin 150 osallistujaa, joka on uutta näillä nurkilla. Lähde siis mukaan katsomaan, mitä kaikkea innokas tekijäjoukko on saanut aikaiseksi.

Tätä leiriä et halua jättää väliin!

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Aikaa varata oma paikkansa tällä huikealla leirillä on 13.12. saakka. Klikkaa siis itsesi mukaan vaikka heti! Mukaan pääset alla olevien linkkien kautta:

Sudenpennut https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=8508

Leiriläiset https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=8282

Vaeltajat ja johtajat https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=8507

Jos Kuksan kanssa on ongelmia, voit myös tulostaa alla olevan lomakkeen ja palauttaa sen omalle johtajallesi.