Kesäretki seikkailijoille ja tarpojille

7.-9.8. järjestetään Masteensaaressa kesäretki, jolle ovat kutsuttuja kaikki seikkailijat sekä tarpojat. Lisäksi retkelle on kutsuttu myös viimeisen vuoden sudenpennut, jotka siirtyvät retkellä seikkailijoiksi. Kaikki, joille retki on tarkoitettu, ovat saaneet postitse kutsun osallistua retkelle. 

Retkellä järjestetään seikkailijoina aloittavien sudenpentujen siirtymän lisäksi tarpojille riihitys. Riihitys on vanhan partioperinteen mukaan tilaisuus, jossa testataan ja kokeillaan käytännössä toistaiseksi opittuja taitoja ja opitaan samalla uutta. 

Retkelle lähdetään perjantaina 7.8. Rauhan satamasta, Almintien risteyksessä olevalta parkkipaikalta klo 18. Paluu on sunnuntaina samaan paikkaan noin klo 15. 

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu Kuksan kautta oheisella linkillä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=6624 Jos Kuksan kanssa on ongelmia, olethan yhteydessä retken johtajaan Roosaan (050-5712561) tai omaan johtajaasi, niin selvitetään asia. Ilmoittauduthan viimeistään 2.8.  

Retken hinta on 20 €, joka maksetaan viitteellä 5636 lippukunnan tilille FI48 5083 2040 0056 91 viimeistään kolme päivää ennen retken alkua.

Tervetuloa mukaan!