Laumanjohtajaksi sudenpennuille?

Lippukunta suunnitteli ensi kauden toiminnan järjestelyitä eilisessä kokouksessaan. Johtajatilanne lippukunnassa on tällä hetkellä sellainen, että tarvitsemme uusien aikuisten apua voidaksemme järjestää ensi talvena viikkotoimintaa kaikille sudenpentuikäisille lapsille.

Lippukunnassa toimii tällä hetkellä kaksi sudenpentulaumaa ja syksyllä pitäisi aloittaa myös uusien ensiluokkalaisten ryhmä. Jotta kaikki kolme ryhmää saadaan pyörimään suunnitellusti, tarvitsemme vähintään kolme uutta aikuista mukaan pyörittämään viikkotoimintaa.

Laumanjohtajana toimit yhdessä lippukunnan kokeneen johtajan kanssa yhden sudenpenturyhmän johtajana viikoittaisissa kokouksissa. Olet apuna toteuttamassa ohjelmaa ja ohjaamassa lapsia. Oman mielenkiintosi mukaan pääset myös osallistumaan ryhmän toiminnan suunnitteluun ja vaikuttamaan siihen, mitä ryhmä tekee.

Tarjoamme jokaiselle kiinnostuneelle laumanjohtajalle koulutuksen ja tuemme uuteen tehtävään tutustumisessa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa partiokokemusta, vaan pelkkä kiinnostus ja innostus riittää.

Partio on elämyksellinen ja yhteisöllinen harrastus, jossa lapset oppivat uusia taitoja, ottavat vastuuta ikäänsä nähden sopivalla tasolla, oppivat yhteistyötaitoja toimiessaan ryhmässä ja saavat uusia elämyksiä ja kokemuksia päästessään tekemään arjesta poikkeavia asioita.

Mikäli olet kiinnostunut mahdollistamaan viikkotoimintaa sudenpennuille tai kuulemaan lisää laumanjohtajana toimimisesta, ole yhteydessä lippukunnanjohtaja Heini Jokiseen, puh. 050 40 59 424 tai lippukunnanjohtaja(a)korvenvaeltajat.net. Jos et pysty sitoutumaan laumanjohtajana toimimiseen, mutta haluat muulla tavoin mukaan lippukunnan toimintaan, olet myös erittäin tervetullut joukkoomme. Lippukunnanjohtaja kertoo mielellään, mitä kaikkea voit lippukunnassamme tehdä. 

Tervetuloa mukaan harrastukseen, josta jokaiselle löytyy jotain!