Seuraava partiokausi lähestyy, oletko valmis? Me tarvitsemme juuri Sinua!

Tulevan syksyn partiokausi lähestyy vauhdilla. Luvassa on paljon kivoja tapahtumia - retkiä, teemailtoja ja syysvaellus - sekä niitä pienempiä hauskoja hetkiä viikkotoiminnan parissa. Mukana toiminnassa on paljon mukavia lapsia ja lisää on varmasti syksyllä tulossa uusien partioikäisten aloittaessa koulun. 

Kaiken tämän edellytyksenä kuitenkin on, että meillä riittää tekijöitä. Partio on hauska harrastus myös aikuiselle, joka antaa paljon. Viikkotoiminnassa on hauska nähdä, kuinka lapset innostuvat ja oppivat uutta joka viikko. Nuorten kanssa on kiva miettiä yhdessä, mitä jännää voitaisiin seuraavaksi tehdä. Retket ovat ihan oma juttunsa, joilla johtajakin pääsee irti arjesta ja kaikki osallistujat pääsevät kokemaan jotain uutta ja erilaista.

Onko sinulla antaa aikaasi edes muutama tunti silloin tällöin? Siinä ajassa ehdit tehdä jo paljon kaikenlaista. Jos käytettävissäsi on enemmänkin aikaa, on mahdollisuuksia jo vaikka kuinka paljon. Sinun ei siis tarvitse välttämättä pystyä osallistumaan viikoittain, lyhyempikin aika tai harvemmin riittää.

Oletko kiinnostunut saamaan uusia elämyksiä ja kokemuksia yhdessä mukavan porukan kanssa? Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tais en suurempia erä- tai retkeilytaitoja. Olet tervetullut sellaisena kuin olet, me tarjoamme sinulle avaimet ja eväät partiopolullesi. Jokaiselle uudelle aikuiselle tarjoamme mahdollisuuden osallistua yhden illan mittaiselle Tervetuloa partioon -kurssille sekä kiinnostuksen ja pestin mukaan myös pidemmälle ja perusteellisemmalle kurssille, joka perehdyttää juuri kyseisen tehtävän osalta paremmin partion tapoihin ja periaatteisiin.

Lisäksi aloittamista helpottaa syksyllä alkava Partiokuntoon 2016 - treeniohjelma, jossa liikuntakoulun tyyppisesti annetaan joka viikko uusi ohje, vinkki tai tehtävä, jonka tarkoituksena on kohottaa uuden, partiota aloittavan aikuisen partiokuntoa. Voit käydä tutustumassa tarkemmin ja ilmoittautumassa mukaan Partiokuntoon-treeniohjelmaan tästä linkistä http://parempilippukunta.fi/partiokuntoon2016/uusi-aikuinen-ilmoittaudu-mukaan/ Saat myös lippukunnan sisältä oman kummin, jonka puoleen voit kääntyä,  kun jokin askarruttaa. Et siis ole yksin!

Partio tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ja kokemuksia. Voit käydä lukemassa aikuisten ja erityisesti aikuisena partion aloittaneiden ajatuksia ja kokemuksia Pääkaupunkiseudun Partiolaisten julkaisemasta Vapaaehtoistyöliitteestä oheisen linkin takaa.  http://issuu.com/heppu/docs/aikuisliite_2014  

Meillä Korven Vaeltajissa apua kaivataan monenlaisiin tehtäviin. Olemme koonneet kuvagalleriaan esimerkkejä siitä, mitä voit päästä tekemään. Jokaisesta esimerkkipestistä on lyhyempi esittely sekä tarkempi kuvaus, jossa on kerrottu tarkemmin myös siitä, mitä tarjoamme tueksesi. 

Kiinnostuitko? Tule ihmeessä mukaan mahdollistamaan jatkossakin partiotoiminta Korvenkylässä!